Eurorepar Car Service Delsink

Dorpsstraat 148
6871 AR Renkum
0317 - 317298
verkoop@delsinkautos.nl

Verkoop:

Ma t/m Vrij:
8:30-18:00 uur
Zaterdag:
9:00-13:00 uur

Werkplaats :

Ma t/m Vrij:
8:15-17:00 uur
Zaterdag:
9:00-13:00 uur

Occasions

Bekijk ons volledig en uitgebreide aanbod met occasions.

Offerte tool

Gebruik onze handige offerte tool en ontvang direct een prijsvoorstel.

Afspraak maken

Gebruik onze handige planningstool om direct een afspraak te maken.

Airconditioning

Net als een koelkast werkt de airconditioning van een auto met een koudemiddel. Dit middel wordt door een circuit gepompt en koelt op deze manier permanent het interieur van jouw auto terwijl het de warmte afgeeft aan de buitenlucht.

Het aircosysteem van de auto is echter veel complexer dan een koelkast en moet regelmatig worden onderhouden. De compressor, de condensor, de verdamper en de filters moeten regelmatig worden gecontroleerd om de goede werking van het systeem te waarborgen.

De airconditioning is niet alleen belangrijk voor jouw comfort, maar ook voor de veiligheid. In de winter zorgt de airconditioning voor een efficiënte verwarming van het interieur en een snelle ontwaseming van de voorruit, doordat de airconditioning vocht onttrekt aan de ruimte.

Automatisch geregelde systemen zorgen voor een constante temperatuur in het interieur, ongeacht de buitentemperatuur. Het aircosysteem filtert ook vuil, zoals stof en pollen, uit de interieurlucht. Voor een aircocheck of onderhoud van de airconditioning ben je bij Eurorepar Delsink natuurlijk aan het goede adres

Scroll naar boven