Eurorepar Car Service Delsink

Dorpsstraat 148
6871 AR Renkum
0317 - 317298
verkoop@delsinkautos.nl

Verkoop:

Ma t/m Vrij:
8:30-18:00 uur
Zaterdag:
9:00-13:00 uur

Werkplaats :

Ma t/m Vrij:
8:15-17:00 uur
Zaterdag:
9:00-13:00 uur

Occasions

Bekijk ons volledig en uitgebreide aanbod met occasions.

Offerte tool

Gebruik onze handige offerte tool en ontvang direct een prijsvoorstel.

Afspraak maken

Gebruik onze handige planningstool om direct een afspraak te maken.

Over Ons

Familiebedrijf Delsink

Delsink Auto’s is opgericht in 1973 door de vader van de huidige eigenaar, Sjoerd Delsink. Sjoerd nam het bedrijf over in 2004. Doordat hij opgroeide met het bedrijf van zijn vader, werd zijn interesse in auto’s gewekt en ging hij MTS autotechniek studeren. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een goed lopen bedrijf met een team van 9 personen.

Bert en Zeah sleutelen samen in de werkplaats. Bert is technisch specialist en Zeah 1e monteur die nog verder aan het leren is.
Frank is de vaste persoon achter de balie, hij doet ook de administratie. Jan is al gepensioneerd, maar helpt ons nog een paar dagen per week in het magazijn en als receptionist. In de showroom vind je Jaime, onze verkoper. Michael is ons aanspreekpunt en de bedrijfsleider bij het schadebedrijf in Heteren. Hij werkt daar samen met schadehersteller Fred, de man die het langst bij ons in dienst is.

Tot slot werken Sjoerd en Gerda Delsink, beide eigenaar, zelf in het bedrijf. Sjoerd is een vliegende keep die inspringt waar nodig, maar die ook graag nog zelf sleutelt in de werkplaats. Gerda vind je achter de receptie en daarnaast zorgt zij voor de administratie.

Met ons gehele team zijn wij er altijd voor jouw auto en zorgen we ervoor dat jij altijd weer snel en veilig de weg op kunt.

Tot snel bij Eurorepar Delsink!

Scroll naar boven