Eurorepar Car Service Delsink

Dorpsstraat 148
6871 AR Renkum
0317 - 317298
verkoop@delsinkautos.nl

Verkoop:

Ma t/m Vrij:
8:30-18:00 uur
Zaterdag:
9:00-13:00 uur

Werkplaats :

Ma t/m Vrij:
8:15-17:00 uur
Zaterdag:
9:00-13:00 uur

Occasions

Bekijk ons volledig en uitgebreide aanbod met occasions.

Offerte tool

Gebruik onze handige offerte tool en ontvang direct een prijsvoorstel.

Afspraak maken

Gebruik onze handige planningstool om direct een afspraak te maken.

Service & Onderhoud

Iedere auto heeft voor een goede en soepele werking regelmatig onderhoud nodig. In het instructieboekje of onderhoudsboekje van de auto geeft de fabrikant aan welk onderhoud er wanneer aan jouw auto moet worden uitgevoerd. Na elke 20.000 gereden kilometers moeten bijvoorbeeld de bougies worden vervangen en bij iedere 40.000 km moet het brandstoffilter worden gecontroleerd.

Bij Eurorepar Delsink doen voeren wij met plezier en kunde al het onderhoud uit dat volgens de voorschriften van de fabrikant aan de auto moet worden uitgevoerd. Bij iedere onderhoudsbeurt verversen we de motorolie, vervangen we de benodigde filters en we laten het je weten wanneer er andere werkzaamheden nodig zijn. Natuurlijk voeren we nooit onnodige werkzaamheden uit en jagen we je niet onnodig op kosten.
Als de auto nog onder garantie is, houd je ook bij ons natuurlijk altijd recht op die garantie omdat wij ons aan de onderhoudsrichtlijnen van de fabrikant houden.

Uiteraard beschikt Eurorepar Delsink over de modernste diagnoseapparatuur waarmee elk type auto kan worden gediagnosticeerd. Zo weten wij exact wat er aan de auto moet gebeuren en kunnen wij storingen identificeren en oplossen.

Bovendien kun je, wanneer je door ons een onderhoudsbeurt uit laat voeren, de Eurorepar Car Service pas aanschaffen. Met deze pas heb je onder andere recht op 24/7 pechhulp, een gratis zomer- en wintercheck van de auto en je kunt altijd gratis je banden laten controleren. Informeer naar deze pas bij een van onze medewerkers.

Scroll naar boven